Uw woning op maat aangepast

Of u nu een traplift, wandbeugel, automatische deuropener, badkamerrenovatie of een andere grote of kleine aanpassing aan uw woning nodig heeft, Meyra WoonCare maakt het voor u. Meyra WoonCare is expert in maatwerk oplossingen aan uw woning zodat u zich veilig in en om het huis kunt bewegen. We installeren woningaanpassingen door heel Nederland.

De specialisten van Meyra WoonCare komen dagelijks bij mensen thuis om ervoor te zorgen dat zij prettig gebruik kunnen blijven maken van toegangsdeuren, keuken, badkamer, trap, etc. Voor elke uitdaging bedenken wij een oplossing. Wat we ook voor u kunnen betekenen, een klantvriendelijke houding staat altijd voorop.

Domotica

Domotica helpt u bij alledaagse handelingen in huis. Zo kunt u via uw tablet de verlichting in huis in- en uitschakelen, gordijnen open en dicht doen en de voordeur bedienen. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Meyra WoonCare is leverancier en installateur van domotica. Wij helpen u graag bij het toepassen van huisautomatisering in uw woning.

Contact met WoonCare

Voor al uw vragen over aanpassingen aan uw woning kunt u terecht bij:

E-mail: wooncare@meyra.nl
Telefoon: 0252 - 36 31 00 (op werkdagen van 8.30 tot 17 uur bereikbaar)

Wij staan u graag te woord, bijvoorbeeld over de hoogte van een drempelhulp die voor u het meest geschikt is, wat een traplift in uw situatie kost of over domotica.


Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Meyra gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
X