Corona

De ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben nog steeds een grote impact op iedereen en in het bijzonder op een belangrijk deel van onze cliënten. Wij komen dagelijks in contact met cliënten die tot de risicogroep behoren. Onze prioriteit ligt nog steeds bij het draaiend houden van  de dienstverlening voor onze cliënten enerzijds en het voorkomen van besmetting van cliënten en medewerkers anderzijds.

Voorop staat dat u nog steeds mag vertrouwen op onze dienstverlening. Wel is onze werkwijze nog steeds aangepast om verspreiding van het virus te voorkomen.

Preventieve maatregelen

Het Meyra Preventie Team houdt de situatie nauwlettend in de gaten en bespreekt regelmatig of nieuwe maatregelen nodig zijn. Het Preventie Team draagt ervoor zorg dat:

  • onze medewerkers op de hoogte zijn van ons aangescherpte hygiëne- en infectieprotocol en van de richtlijnen van het RIVM.
  • onze medewerkers beschikken over voldoende geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • onze dienstverlening zo lang mogelijk op peil blijft.

Wat merkt u van onze maatregelen?

Meyra hanteert momenteel een aangepaste werkwijze. Cliënten merken dit als volgt:

  • Bij het maken van afspraken vragen wij u of het bezoek gewenst is. Ook vragen wij of u klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten en/of koorts. Indien u klachten heeft, zullen wij voorstellen de afspraak naar een ander moment te verplaatsen wanneer u weer klachtenvrij bent, of stellen wij in geval van calamiteiten voor de reparatie in een andere ruimte uit te voeren. Dit om te voorkomen dat het virus zich via onze medewerkers verder verspreidt.
  • Onze medewerkers schudden geen hand meer bij binnenkomst. Zij zullen op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) van u blijven.
  • Wij doen er alles aan om de dienstverlening te bieden die u van ons gewend bent. Door het coronavirus krijgt ook Meyra te maken met verminderde personeelssterkte en vertragingen van onze leveranciers. Wanneer dit een probleem wordt, zullen wij voorrang geven aan calamiteiten. Wij vragen hiervoor om begrip.

Winkels alleen open op afspraak

Onze winkels zijn alleen open op afspraak. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. In de winkels gelden een paar maatregelen. Lees hier over deze maatregelen (wordt in een apart venster geopend)


Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Meyra gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
X